Kavga etmekten seçime hazırlanmak biraz zor olacak anlaşılan.

Başlık
Kavga etmekten seçime hazırlanmak biraz zor olacak anlaşılan.
 
- Siyaset yapan arkadaşlarımız -her siyasetci- sürekli kendisinin iyi olduğunu söylüyor belkide iyidir ama bir başka arkadaşını kötülemeye kalkarak değil...
 
- Her aday belirleme sürecinde aynı durumla karşılaşıyoruz inanın genel merkez yerine kendi bölgemizde partili partisiz halkla çalışma yapsak daha iyi sonuçlar alırız.
 
- Belediye başkanlıkları açıklandı kıyamet koptu kimse bir araya gelelim hepimiz bir olalım haksızlık karşısında duralım demedi. öyle şaşılacak durum oldu ki bir ilçede CHP Belediyesi var o ilçede 20 ve üzeri aday adayı var nasıl iştir arkadaş bu kadarmı kötü durum. dün Belediye meclis üyeliği açıklandı aynı bireysel tepkiler. peki örgütler nerede? Yada ne diyorlar bu işe? Mevcut Belediye başkanlarına tekrar devam sözü verilmiş songün ne oldu karar değişti?
 
- Mevcut Belediye Başkanları farklı bir partiye giderek yollarına devam etmek adına tepki koymuşlar ortaya. peki kim suçlu? Başkanlarımı yoksa örgütlermi - neden örgütleri harekete geçirmiyor üyeler-örgütleri seçen bizisek hatayı sorma yeri örgütler olmalı.
 
Bence biran önce kavga dövüş bitmeli seçim çalışması için herkes sahaya inmeli.
»Eklenme:13.03.2024 12:31:41 | »Okunma:46
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Adınız soyadınız

Eposta adresiniz

Yazıya ilişkin yorumunuz