CHP Saimbeyli-Feke ilçelerinde.danışma kurulunu gerçekleştirildi.

Başlık

CHP Saimbeyli-Feke ilçelerinde.danışma kurulunu gerçekleÅŸtirildi. bende önce dinledim sonrada önerilerimi yazılı sözlü bildirdim. siz dostlarımla paylaÅŸmayı her zaman bir görev olarak görüyorum.
Kırsalda siyaset faydalı model oluÅŸturmakla olur diye düÅŸünüyorum.nedir faydalı model ? AraÅŸtırma ve inceleme iÅŸlemi, sürekli deÄŸiÅŸen ayrıca zorlaÅŸan yaÅŸam koÅŸulları merkez ilçelerin dışında kırsal bölgelerde oluÅŸan ilçelerde olumsuz sonuçlara neden olmuÅŸtur. Bu ilçelerde yerel seçimler ile genel seçimlerin arasında çok ciddi fikir deÄŸiÅŸimi oluÅŸuyor bu fikir deÄŸiÅŸikliÄŸi belki yerelde hizmet anlayışından olmuÅŸ olabilir ama bizler vatandaşı siyasallaÅŸtırma noktasına getirirsek kendi kahramanını kendi ideolojik çizgisinde çıkaracaktır. Bu yörelerde kadın örgütlenmeleri daha verimli sonuçlar almamıza neden olacaktır. gençlik burada kendini tam olarak ifade edemediÄŸinden merkeze yakın ilçelere göç ediyor oysaki onların istedikleri koÅŸulların saÄŸlanması durumunda kesinlikle kendi ilçelerinde daha üretken olurlar. Siyasi programların insanların yaÅŸam koÅŸullarını rahatlatacak ÅŸekilde tekrar gözden geçirmeli daha uygun projeler üretmeliyiz. CHP en çok oy alması gereken yerlerde neredeyse oy alamayacak ÅŸekle gelmiÅŸtir. Bunun nedeni AKP politikaları insanların günü birlik yaÅŸamlarını saÄŸlaması amaçlı pansuman tedavi programı oluÅŸturmasıdır. Ülkemizin daha itibarlı milletimizin ise daha özgür ve rahat olması için CHP halk politikalarını ev ev dolaşıp anlatmalıyız. Yol bizim yolcu biz olmalıyız.. Adananın her ilçesinde belediye baÅŸkanlıklarını almak bizim hakkımız ayrıca hedefimiz olmalı. Meclise daha çok milletvekili göndermeliyiz..
Kendi mutfağımızdaki seçimlerde bu ilçelerin ayrı deÄŸerlendirilmesini saÄŸlamayız. yani kendi bulunduÄŸu ilçede ön seçim yapmalıyız. burada belirlenen yöre insanının deÄŸerlendirilmesini istemeliyiz.
Kırsaldan Ankara`ya yolumuz var bizim

»Eklenme:28.06.2016 09:17:13 | »Okunma:1084
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Adınız soyadınız

Eposta adresiniz

Yazıya ilişkin yorumunuz