CHP Kozan ilçe danışma kurulundan

Başlık

CHP Kozan ilçe danışma kurulunda bulunduk konuşma fırsatımız oldu. Konuşmamı yazıya döktüm sizinde okumanızı rica ediyorum.

Ayrıca CHP Kozan ilçe başkanım ve yönetim kuruluna teşekkür ederim.

Öncelikle danışma kuruluna açık davet ilanı yapan ilçe başkanım ve yönetim kuruluna şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum.

Kozan-da siyaset yapmak oldukça zordur genel anlamda siyasetin çözebileceği sorun oldukça çok zaman zaman bu sorunları ortaya çıkartıp yetkili kurumların kulaklarını çınlatıyorum, çınlatmayada devam edeceğim.

Ben ve ben gibi siyasetçiler sokakları daha çok severiz bilirizki sokaklar bize gercek olanları gösterir bizde bu gerçekleri kendi bünyemizde ayrıştırıp hepsine olumlu cevap vermeye çalışırız.

Ben bir iş adamı olarak siyasetimi olması gereken ilkeli samimiyetle yapmaya çalışıyorum yıllardır yaptığımız siyaset kişisel değil toplumsaldır, bu duruşumuz CHP ye önemli katkı koymuştur.

Gerek genel gerekse yerel siyaseti bir bütünlük içerisinde yaparsak bu bize güç verir rakiplerimizi tedirgin eder ben bu düşüncede çalışmalar yapmaya çalışıyorum ama neden bilmiyorum yanımda bir örgüt bütünlüğü göremiyorum bende bu örgütün seçilmesi için oy verdim bende örgütlü topluma inanan biriyim bir dolu yerde bir dolu iş yapıyoruz ama ne bir örgüt başkanı nede üyeleri nede belediye başkanlarımız bizlere beklediğimiz önemi vermiyor. Gerek maddi gerekse manevi güçümüzü olması gerektiğinin üzerinde harcıyoruz ama karşılık göremiyoruz.

Ben Kozan-da CHP nin siyasi bir kadrosuyum benimle kişisel olarak anlaşamadığınız bir konu varsa bilmek isterim, ama kimsenin kalbini kıracak biri değilim sadece benim istediğim CHP nin geleneğine uygun olan  -Aidiyet- Duygusu his ettirmeniz gerek örgüt içi seçimlerinde gerekse genel ve yerel seçimlerde ne dedinizde yapmadım.

Siyaset bir ekip işi evet ama ekip oluşturmak arkanda örgüt güçünü his etmekle olur ben kendi ilçemde siyaset yapıyorum kendi ilçemin sorunlarını bir CHP yöneticisi gibi kendi imkanlarına hal etmeye çalışıyorum ama örgütün bana siyaset yapmam daha rahat olsun diye bir imkan sağlamıyor hatta bir mahalle delegesi olma şansı bile vermiyor - oysa ben onları severim sayarım neyi ne zaman yapacağımıda bilirim ben isterim ki İktidara giden yolda ilçe yönetim toplantıları dahil sokaklarda olmalı.

Yıllardır siyaset yaparım sahiplenme duygusuna hasretim gelin kini nefreti bir yana bırakın el ele verelim kime ne görev düşüyorsa yapsın.

Ben isterim ilçe başkanı bizlere bürokrasi alanında köprü olsun yani bizlerle heryerde birlikte olsun geçmişi tertemiz adamlarız bize kimse kötü demez vitrinin neresine koyarasız orada nitelik ve özelliklerimizle göze çarparız.

Nani diyeceğim bizi yanlız bırakmayın örgüt içi görev paylaşımları olunca bizede danışın en azından mahallemizde bizde varız deme fırsatını bize verin ki İktidara yürüme konusundaki sözlerimiz havada kalmasın.

Kozan ilçemiz bir gül olmalı bizde o gülde polen toplayan arı olmalıyız.

»Eklenme:27.07.2021 13:13:50 | »Okunma:665
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Adınız soyadınız

Eposta adresiniz

Yazıya ilişkin yorumunuz