CHP Adana Genişletilmiş Danışma Kurulundan Selamlar

Başlık
Konuşma sırası gelmedi yazı hazırladım konuşamadım konuşsaydık şunları söylemek isterdim.
Öncelikle herkesi saygı ve sevgi ile selamlıyorum...
CHP bu ülkenin çimentosudur ayrıca ülkemizin kötü günlerden kurtulmanın rehberi olacaktır.
Sayın genel başkanımın ve bizlerin mücadelesi geleceğin gençlerine demokrasinin tam var olduğu bir ülke bırakmaktır.
Bundan dolayı gecemiz gündüzümüz kendi bölgemizdeki vatandaşlara doğruları anlatmakla geçiyor bununda karşılığını alıyoruz / yani iktidar yakın yeterki çalışalım.
Güçlendirilmiş parlamenter sistem bu ülkeye demokrasi getireceği kesin ben ona inanıyorum hepimizin ortak çabası olacak seçimde söz karar halkın olacağı bir parlamentoya kavuşmak olmalı.
Uzun zamandır kırsal ve kentsel siyaset yapıyorum benimkisi sürekli örgütlü bir güç kazanmak yolunda çalışmalar, neler bunlar derseniz...
Yaptığım siyaseti sadece makam ve mevki sahibi olabilmek için değil, halkına ve sahip olduğu düşüncelere en iyi doğrultuda krndimce hizmet edebilmek için yapıyorum bu yolda zaman zaman mesleğim olan mimarlığımı kullandığım için kendimi tanıtmak adına yaptığın paylaşımlarda mimar Ä°brahim Demir dir .
Yıllardır çizgimiz ve duruşumuzu değiştirmedik sürekli mücadele içerisinde olduk sadece seçim zamanları değil seçilmeyince veya aday olmayınca da çevremi dağıtmadım halkın huzuru aynı zamanda partimize bağlılık göstermeleri açısında elinden geleni yaptım yapmayana devam ediyorum.
Halkın sorunu çok mutlak cevaplanması gereken durumlarla karşılaşıyoruz bu bağlamda Halkın derdiyle yakından ilgileniyoruz, her anlarında yanında olmaya gayret gösteriyoruz.
Çalışmalarımızda en dikkat ettiğim hususlar Bilgili, kültürlü ve iş yapar davranışlar göstermek
Oluyor şu bir gerçek
Siyasetçinin, özüne ve sözüne güvenilmeli. Bugün ne söylediğiyle yarın ne söyleyeceği arasında 360 derece olmamalıdır ben hayatım boyunca gerek siyasi gerekse ticari hayatımda Kararlı ve ilkeli bir duruş sergiledim.
Ayrıca Parti içi çekişmelerin en aza inmesi için parti içi demokrasinin uygulanması sözde değil özde olmalı partili dostlarımın kırmızı çizgisi parti içi demokrasi ihlalidir her seçim zaman değil yarın seçim olacakmış gibi çalışan bizler daha verimli çalışmalar yapabilmek için temsil alma noktasında yıllardır sıranızın gelmesini bekliyoruz bu konuda oldukça şikayetçi olan hakkımız ise gerek Milletvekili sıralamalarında gerekse diğer temsil kademelerinde halka dönük çalismalar olmasında yanadır ...
Halkın isteği her kademede sürece dahil olmak daha çok Aidiyet duygusu samimiyetini beklemekte özellikle kırsal kesinde siyaset yapan bizler halkın sorunlarına karşı ezilmememiz için yerel yönetim kademesinin bizlere yardımcı olması bizlere güç verir bu güç partimizi iktidar yapar .
Ayrıca halkımızı yakında ilgilendiren sorunlarla alakalı çeşitli çalıştaylar yapılması halkı daha çok memnun edecek girişimler olur diye düşünüyorum.
Sözlerime son verirken hepimizi selamlıyorum...
Bizler hak hukuk adalet demeye devam ediyoruz..
Şuna inanıyorum Partime güveniyorum bu samimiyetimle diyorum ki Geliyor gelmekte olan .
Saygılarımla
Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum .
»Eklenme:14.03.2022 08:38:07 | »Okunma:658
Bu yazıya henüz yorum yapılmadı.
Adınız soyadınız

Eposta adresiniz

Yazıya ilişkin yorumunuz