CHP Saimbeyli-Feke ilçelerinde.danışma kurulunu gerçekleştirildi. Bende önce dinledim sonrada önerilerimi yazılı sözlü bildirdim. Siz dostlarımla paylaşmayı her zaman bir görev olarak görüyorum.
Kırsalda siyaset faydalı model oluşturmakla olur diye düşünüyorum.nedir faydalı model ? Araştırma ve inceleme işlemi, sürekli değişen ayrıca zorlaşan yaşam koşulları merkez ilçelerin dışında kırsal bölgelerde oluşan ilçelerde olumsuz sonuçlara neden olmuştur. Bu ilçelerde yerel seçimler ile genel seçimlerin arasında çok ciddi fikir değişimi oluşuyor bu fikir değişikliği belki yerelde hizmet anlayışından olmuş olabilir ama bizler vatandaşı siyasallaştırma noktasına getirirsek kendi kahramanını kendi ideolojik çizgisinde çıkaracaktır. Bu yörelerde kadın örgütlenmeleri daha verimli sonuçlar almamıza neden olacaktır. Gençlik burada kendini tam olarak ifade edemediğinden merkeze yakın ilçelere göç ediyor oysaki onların istedikleri koşulların sağlanması durumunda kesinlikle kendi ilçelerinde daha üretken olurlar. Siyasi programların insanların yaşam koşullarını rahatlatacak Şekilde tekrar gözden geçirmeli daha uygun projeler üretmeliyiz. CHP en çok oy alması gereken yerlerde neredeyse oy alamayacak Şekle gelmiştir. Bunun nedeni AKP politikaları insanların günü birlik yaşamlarını sağlaması amaçlı pansuman tedavi programı oluşturmasıdır. Ülkemizin daha itibarlı milletimizin ise daha özgür ve rahat olması için CHP halk politikalarını ev ev dolaşıp anlatmalıyız. Yol bizim yolcu biz olmalıyız.. Adananın her ilçesinde belediye başkanlıklarını almak bizim hakkımız ayrıca hedefimiz olmalı. Meclise daha çok milletvekili göndermeliyiz..
Kendi mutfağımızdaki seçimlerde bu ilçelerin ayrı değerlendirilmesini sağlamayız. Yani kendi bulunduğu ilçede ön seçim yapmalıyız. Burada belirlenen yöre insanının değerlendirilmesini istemeliyiz.
Kırsaldan Ankara`ya yolumuz var bizim

DİĞER YAZILARIM